kvalifikacije za eurobasket

Kobs: Nosim ovaj dres kao da sam iz Crne Gore

"U drugom poluvremenu smo imali pravu kontrolu i energiju. Dobro smo kontrolisali loptu, tražili smo raspoložene igrače, svi smo dali doprinos", kazao je Kobs.

8200 pregleda 23 reakcija 11 komentar(a)
Džastin Kobs, Foto: FIBA
Džastin Kobs, Foto: FIBA

Džastin Kobs je u presudnim trenucima, u posljednjoj četvrtini meča sa Njemačkom, preuzeo odgovornost, pogađao kad je bilo najvažnije i sa 20 poena bio najefikasniji u pobjedi Crne Gore 80:74.

"U drugom poluvremenu smo imali pravu kontrolu i energiju. Dobro smo kontrolisali loptu, tražili smo raspoložene igrače, svi smo dali doprinos", kazao je Kobs.

U francuskom Pou, plejmejker Budućnosti je naglasio koliko mu je drago što je reprezentativac Crne Gore.

"Zahvalan sam Crnoj Gori što mi je dala šansu da predstavljam zemlju, jer svaki sportista želi da osjeti igranje u nacionalnom timu. Nosim ovaj dres kao da sam iz Crne Gore, tako ga osjećam", kazao je 29-godišnjak iz Los Anđelesa.

U tandemu sa Nikolom Ivanovićem, lider je crnogorske selekcije.

"Mi smo zajedno i u timu, preuzimamo odgovornost, takvi smo, a dobro se dopunjujemo. On je bio izvanredan večeras, mislim i da sam ja odigrao dobro", kazao je Kobs.

"Teška utakmica za nas. Njemačka je opasna u tranziciji, imali smo problem u prvom dijelu, ali u nastavku smo igrali onako kako smo se dogovorili" 

Preporučujemo za Vas