RAZOČARENJE U TABORU CRNOGORSKIH KOŠARKAŠA

Radončić: Ovako se ne brani dres nacionalnog tima

Mi smo mala zemlja i moramo da se borimo da dođemo na EP", naglasio je 21-godišnji krilni košarkaš nakon poraza od Velike Britanije

19003 pregleda 17 komentar(a)
Radončić je pokazao da mu je poraz najteže pao, Foto: FIBA
Radončić je pokazao da mu je poraz najteže pao, Foto: FIBA

Crnogorska selekcije podbacila je u utakmici sa košarkašima Velike Britanije. Poraz je, očigledno, najteže pao Dinu Radončiču.

Dino Radončić je mlad, možda je zbog toga rekao neke riječi koje bi iskusniji igrači preskočili.

"Mislim da nismo shvatili utakmicu ozbiljno. Da smo pobijedili, već bismo bili na Eurobasketu. Ne može nijedan igrač da se sačuva, svi smo uradili veoma loš posao. Ovako se ne brani dres nacionalnog tima. Sljedeći put moramo da budemo mnogo ozbiljniji. Mi smo mala zemlja i moramo da se borimo da dođemo na EP", naglasio je 21-godišnji krilni košarkaš.

Još jedan iz klase 1999, Marko Simonović, razočaran je izdanjem.

"Odigrali smo veoma loš meč, ušli smo previše relaksirano nakon pobjede nad Njemačkom. Nismo uradili ono što smo pripremali u svlačionici. U odbrani smo napravili mnogo grešaka, a promašili smo i mnogo šuteva. Imamo još jedan prozor u februaru i pokušaćemo da ispunimo naš cilj. Moramo da popravimo odbranu, to je bio problem na ova dva meča", naglasio je centar kojeg je nedavno kao 44. pika draftovao Čikago.

Preporučujemo za Vas