Lebrona privlači opcija da zaigra sa sinom u NBA timu

"Najbolja stvar je što ću biti slobodan igrač kada moj najstariji sin završi školu. Tada ćemo vidjeti sve opcije, jedna od njih i da zajedno budemo na terenu. U svakom slučaju, želim da idem naprijed, želim da budem uz porodicu, želim da igram košarku", kazao je 35-godišnji Lebron

5448 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Lebron Džejms je nedavno produžio ugovor sa Lejkersima do 2023. godine, dobio 85 miliona dolara za potpis, ali i stvorio poziciju da za tri godine zaigra u timu sa - sinom.

Lebron Džejms junior - Broni - završiće srednju školu kada njegov slavni otac završi ugovor sa Lejkersima...

"Najbolja stvar je što ću biti slobodan igrač kada moj najstariji sin završi školu. Tada ćemo vidjeti sve opcije, jedna od njih i da zajedno budemo na terenu. U svakom slučaju, želim da idem naprijed, želim da budem uz porodicu, želim da igram košarku", kazao je 35-godišnji Lebron.

Broni Džejms je završio prvu godinu na Sijera Kenjon srednjoj školi, predviđa mu se velika karijera, ali trenutno postoji problem - NBA liga ne dozvoljava ulazak na draft mladićima iz srednje škole. Ako se pravilo promijeni do 2023. godine, otac i sin mogli bi da se nađu u istom timu, a nije isključeno da Lebron sačeka Bronija i još jednu godinu...

Kada mu istekne ugovor sa Lejkersima, Lebron će imati 38 godina.

“Vidjećemo sve, ne mogu da predvidim budućnosti, ali ću igrati dok god budem mogao i bio na nekom nivou koji me zadovoljava", kazao je Džejms.

Bonus video: