Pavićević: Najveća mi je želja da primim rusku vakcinu

„Hoću da poželim srećnu Novu godinu i praznike svima, da što prije zaboravimo ovu staru. Nadam se da će doći vakcina i riješiti probleme. Ja se nadam da će nam UNIKS iz Kazanja doći kao rival u Top 16 fazi Evrokupa, kako bih uspio da primim rusku vakcinu. To mi je najveća želja u ovom trenutku”, rekao je Mihailo Pavićević

14850 pregleda 14 komentar(a)
Foto: Printscreen YouTube
Foto: Printscreen YouTube

Nakon pobjede nad Cedevita Olimpijom, košarkaši Mornara se nisu vratili kući, već su se zaputili ka Srbiji, jer u srijedu igraju sa Borcem u Čačku.

To je iskoristila TV Arena sport, koja je pozvala trenera Barana Mihaila Pavićevića u emisiju „U obruču”.

Iskusni stručnjak je govorio o mnogo stvari, ali je na kraju zablistao:

„Hoću da poželim srećnu Novu godinu i praznike svima, da što prije zaboravimo ovu staru. Nadam se da će doći vakcina i riješiti probleme. Ja se nadam da će nam UNIKS iz Kazanja doći kao rival u Top 16 fazi Evrokupa, kako bih uspio da primim rusku vakcinu. To mi je najveća želja u ovom trenutku”, rekao je Pavićević.

Da bi se treneru Mornara ispunila želja, neophodno je da mu sugrađanin Savo Vučević napravi „uslugu” - da za dva dana sa svojim Burgom izgubi na gostovanju Huventudu, čime bi prepustio 2. mjesto u grupi A UNIKS-u i poslao ga na megdane Baranima.

Bonus video: