Bajić pred meč protiv Budućnosti: Gostujemo ekipi koja je istakla ozbiljnu kandidaturu za osvajanje ABA lige

Igokea u dobrom raspoloženju dolazi u Podgoricu, u prošlom kolu ubjedljivo je savladala Crvenu zvezdu, pa će i proptiv Budućnosti tražiti iznenađenje.

3175 pregleda 0 komentar(a)
Bajić, Foto: BETAPHOTO
Bajić, Foto: BETAPHOTO

U ABA ligi sjutra se igra još jedna odložena utakmica - Budućnost Voli dočekuje Igokeu (19:00h) u meču koji je prvobitno trebalo da bude odigran početkom novembra u okviru šestog kola regionalnog takmičenja.

Igokea u dobrom raspoloženju dolazi u Podgoricu, u prošlom kolu ubjedljivo je savladala Crvenu zvezdu (85:65), pa će i protiv Budućnosti tražiti iznenađenje.

"Još jedna jako teških utakmica za nas. Gostujemo ekipi koja od samog starta takmičenja istakla ozbiljnu kandidaturu za osvajanje ABA lige što su i potvrdili dosadašnjim igrama. Ekipa sjajno vođena i dobro posložena na svim pozicijama. Mi smo u dobrom ritmu rezultata i sa puno samopouzdanja ćemo ući i u ovaj meč. Pokušaćemo pružiti što jači otpor favoriziranom protivniku i ako nam se ukaže šansa za pobjedom siguran sam da ćemo je znati iskoristiti", rekao je trener Igokee Dragan Bajić.

Košarkaš Igokee, Dalibor Ilić očekuje težak meč.

"Sigurno da nas očekuje fizički teška i zahtjevna utakmica. Budućnost je odličan tim, sastavljen od par kvalitetnih igrača na svim pozicijama, koji igra dobru košarku. Dolazimo puni samopouzdanja, pobjeda u prethodnom kolu nad ekipom Crvene zvezde nam je dala dodatni vjetar u leđa. Svjesni smo kvaliteta protivnika, kao i toga da sa svima možemo da igramo. Sigurno da ćemo dati sve od sebe da nastavimo pružati partije u ovom ritmu, iskoristićemo svaku šansu koja nam se ukaže tokom utakmica da dođemo do pobjede“, dodao je Ilić.

Meč u "Morači" sudiće Uroš Nikolić, Miloš Koljenšić, Ivan Stefanović.

Bonus video: