aba liga

Korona ponovo pokosila Budućnost, otkazan meč sa Igokeom

"Novi testovi na koronavirus su zakazani za srijedu ujutru i nakon rezultata, u saradnji sa ABA ligom i košarkaškim klubom Igokea, ćemo doći do rješenja kada će se utakmica odigrati", saopšteno je iz Budućnosti

28041 pregleda 17 komentar(a)
Foto: Savo Prelević
Foto: Savo Prelević

Utakmica Budućnost Voli - Igokea koja je bila zakazana za srijedu neće se odigrati, jer su u podgoričkom klubu ponovo otkriveni slučajevi zaraze koronavirusom.

"Nakon redovnog testiranja naše ekipe u utorak ujutru, prije utakmice ABA lige sa Igokeom, rezultati su pokazali da su dvije osobe pozitivne na Covid-19. Osobe se nalaze u kućnoj izolaciji od momenta saznanja da su pozitivni, dok su sve aktivnosti u košarkaškom klubu suspendovane do rezultata sjutrašnjih testova. Utakmica sa Igokeom, koja je trebala da se igra u srijedu od 19h, je za sada odložena", naveo je klub.

"Novi testovi na koronavirus su zakazani za srijedu ujutru i nakon rezultata, u saradnji sa ABA ligom i košarkaškim klubom Igokea, ćemo doći do rješenja kada će se utakmica odigrati", saopšteno je iz Budućnosti.

KK Budućnost Voli je u novembru bio desetkovan zarazom, sedmorica igrača su imala koronavirus, a sve aktivnosti su bile prekinute više od 20 dana.

Preporučujemo za Vas