Lovćen protiv Bosne bez prava na grešku

1 komentar(a)
Košarkaši Lovćena, Foto: Druga.aba-liga.com
Košarkaši Lovćena, Foto: Druga.aba-liga.com
Ažurirano: 27.12.2017. 11:14h

Lovćen je u seriji od tri uzastopna poraza u regionalnom takmičenju, a Cetinjani (skor 3-7) imaju priliku da negativan niz prekinu večeras (18 sati) kod kuće protiv sarajevske Bosne, koja ima pobjedu manje i trenutno je pretposljednja na tabeli...

"Pred nama je utakmica u kojoj nemamo pravo na grešku. Ekipa Bosne je ušla u sezonu sa velikim ambicijama, ali finansijska kriza je uslovila i nešto slabije rezultate do sada, što nas sigurno neće zavarati. Moramo da prevaziđemo neku lošiju igru u prethodnom periodu i probleme sa povredama i da izvučemo svoj maksimum u ovom trenutku kako bismo ostvarili pobjedu", rekao je Dragan Radović, trener Lovćena.

“Očekuje nas veoma važna utakmica protiv Bosne, pogotovo što ona dolazi poslije tri vezana poraza u Drugoj ABA ligi. Zbog toga moramo da odigramo jako i skoncentrisano, naročito u fazi odbrane i da iskoristimo svaku šansu koja nam se ukaže za pobjedom, i da se pred svojom publikom vratimo u pobjednički ritam", dodao je bek Cetinjana Aleksa Popović.

Teodo je u grupi timova koji imaju po pet pobjeda i poraza, a u istoj grupi je i večerašnji rival Tivćana u Mostaru, Zrinjski (18 sati).

"Idemo u Mostar sa željom da pružimo maksimum, da se nadigravamo sa odličnom ekipom Zrinjskog i da na najbolji način završimo ovu kalendarsku godinu. Ovaj ritam utakmica srijeda-subota ostavlja mi malo prostora za treninge i rad sa igračima, pa će nam dobro doći pauza u domaćem prvenstvu da se što bolje pripremimo za nastavak takmičenja", kazao je trener Teoda, Zoran Glomazić.

"Poslije nesrećnog poraza od Vršca"očekuje nas odlična ekipa Zrinjskog, koja ne zna za poraz na svom terenu. Zbog toga su favoriti, ali kao i uvijek idemo na pobjedu i iskoristićemo svaku šansu koja nam se ukaže u Mostaru", istakao je iskusni igrač Tivćana Nikola Vučurović.

Bonus video: