Vučević tužan i zabrinut: Uzdrmani smo...

Prvi plej Markel Fulc doživio je tešku povredu, slijedi mu duga pauza zbog kidanja ligamenata koljena, za njega je sezona vjerovatno već završena

25649 pregleda 0 komentar(a)
Nikola Vučević, Foto: AP
Nikola Vučević, Foto: AP

Orlando je odlično počeo NBA sezonu, ima šest pobjeda u prvih osam mečeva, ali je sinoćnji trijumf nad Klivlendom imao skupu cijenu.

Prvi plej Markel Fulc doživio je tešku povredu, slijedi mu duga pauza zbog kidanja ligamenata koljena, za njega je sezona vjerovatno već završena.

Zbog toga Nikola Vučević nije mogao da slavi...

"To je veliki gubitak za nas. Izgubili smo Markela, koji je motor naše ekipe. Ovo je trebalo da bude njegova velika sezona. Krenuo je izuzetno, velika šteta. Teška povreda, mnogo mi je žao, ali to je dio posla kojim se bavimo. Vjerujem da će se vratiti jači, uz njega smo, ali zaista ne mogu da se otmem utisku da je tužno to što mu se dogodilo. Molim se za njega, da se oporavi uspješno i što prije", kazao je Vučević.

Prije Fulca, tešku povredu, tokom ljetnjeg "balona", doživio je i krilni centar Džonatan Ajsak.

"Veoma je fristruitajuće da izgubiš momke u trenutku kada ti se čini da možeš da napraviš nešto više. Ostali smo bez Ajsaka, sada bez Markela, oni su sjajni igrači, budućnost ovog tima. Nažalost, i to se događa. Njima je najteže, ali i tim trpi. Uzdrmani smo. Moramo da nastavimo dalje i da se nadamo da ćemo ispuniti ciljeve", kazao je Vučević.

Bonus video: