Pred Mornarom dvije utakmice, pet treninga i sedam letova, Pavićević: Sad dolazi ono pravo

"U aprilu i maju vas niko neće pitati kako ste igrali u septembru i oktobru. To malo ko pamti"

10899 pregleda 20 reakcija 3 komentar(a)
Pavićević, Foto: Savo Prelević
Pavićević, Foto: Savo Prelević

Pred košarkašima Mornara je izazovna sedmica - Barani su srijedu (20:00h) otvaraju TOP 16 fazu Evrokupa gostovanjem Gran Kanariji, a u subotu gostuju Ciboni u okviru 15. kola ABA lige (20:00h).

Dvije utakmice, pet treninga i sedam letova pred ekipom Mihaila Pavićevića.

“Da bi ekipa dobila neku fizionomiju potrebno je vrijeme. Mi smo protekle četiri godine uvijek na početku imali problema i kako je vrijeme odmicalo tako je igra dolazila na svoje. I uvijek smo u drugom dijelu sezone igrali mnogo bolje", kazao je trener Mornara, Mihailo Pavićević.

Mornaru ide odlično - lider je u ABA ligi i prvi put u istoriji igra TOP 16 Evrokupa.

"Ove sezone smo zadržali gro ekipe i to je možda razlog zašto smo ranije ušli u neku formu. Novi igrači koje smo doveli uklopili su se brzo i dobro. To je razlog zašto smo ranije počeli dobro da igramo", objasnio je Pavićević.

Poručio je da se na kraju svode rezultati.

"U aprilu i maju vas niko neće pitati kako ste igrali u septembru i oktobru. To malo ko pamti. Tako da znamo šta nam je raditi - sad nam dolazi ono pravo u svim takmičenjima. Od ABA lige do Evrokupa, a tu je u međuvremenu i Kup Crne Gore. Tako da je drugi dio sezone uvijek ono za šta mi radimo i treniramo, da bi na kraju bili zadovoljni sa nekim uspjehom. Nadam se da ćemo ostvariti neki uspjeh ove godine", poručio je Pavićević.

Bonus video: