Barani prepuni samopouzdanja žele da zakočare ka 1/4 finalu Evrokupa

"Mnogo smo dobili dolaskom Nemanje Gordića", poručuje Nemanja Vranješ pred sjutrašnji duel sa Andorom u 2. kolu grupe H Top 16 faze Evrokupa (19 h)

7933 pregleda 1 komentar(a)
Nemanja Vranješ, Foto: KK Mornar
Nemanja Vranješ, Foto: KK Mornar

Velika pobjeda nad Gran Kanarijom u gostima, na otvaranju Top 16 faze Evrokupa, dobiće na potpunom značaju tek ako Mornar sjutra u "Topolici" savlada još jednog predstavnika španske ACB lige - Andoru.

Znaju to u taboru Barana, koji su spremni da na svom parketu ponove sjajno izdanje sa Kanarskih ostrva, protiv ekipe sličnih karakteristika, i zakorače ka četvrtfinalu drugog po rejtingu evropskog takmičenja.

„Nakon velike pobjede protiv Gran Kanarije, u goste nam dolazi još jedna španska ekipa koja igra sličnu košarku. Jako su opasni na svim pozicijama, ali mi smo puni samopouzdanja, ekipa je u usponu forme", poručuje Nemanja Vraneš.

Sam pogled na tabelu ACB lige pokazuje da Barane očekuje "slična" utakmica kao prošle sedmice - Gran Kanarija je, naime, 12. na tabeli, a MoraBank Arona 11.

"Svi u klubu želimo da potvrdimo brejk iz Španije i uz borbu do posljednjeg atoma snage, upišemo još jedan trijumf koji bi nam mnogo značio”, dodao je Vranješ.

Treći meč za Mornar, nakon duela sa Gran Kanarijom i Cibonom, odigraće Nemanja Gordić.

"Mnogo smo dobili njegovim dolaskom. U timu vlada odlična hemija", istakao je Vranješ.

Meč u "Topolici", pred praznim tribinama, igra se sjutra u 19 sati.

Bonus video: