Zvezdan Mitrović vodi Monako ka četvrtfinalu, ubjedljiv poraz Partizana

Tim iz Monte Karla večeras je na svom parketu ubjedljivo savladao Unikahu 90:71 i ostvario drugu pobjedu u grupi E Top 16 faze

8510 pregleda 2 komentar(a)
Zvezdan Mitrović, Foto: Eurocup
Zvezdan Mitrović, Foto: Eurocup
Ažurirano: 19.01.2021. 23:00h

Bivši crnogorski košarkaški selektor Zvezdan Mitrović sjajno vodi Monako na evropskoj sceni.

Tim iz Monte Karla večeras je na svom parketu ubjedljivo savladao Unikahu 90:71 i ostvario drugu pobjedu u grupi E Top 16 faze.

Na startu je kao gost bio bolji od Nantera 93:65.

Trijumf nad Unikahom ostvaren je briljantnom igrom od sredine druge četvrtine.

Gosti iz Malage vodili su 16 poena razlike - 35:19, na poluvremenu imali plus osam, da bi u trećem periodu Monako preokrenuo, a u posljednjem dotukao favorita grupe.

Najbolji strijelac je bio Rob Grej sa 24 poena, izuzetnu utakmicu odigrao je Di Bost, nekadašnji igrač Budućnosti - 15 poena, šest skokova i osam asistencija.

Matija Lesor, bivši centar Crvene zvezde, upisao je 20 poena i devet skokova.

Košarkaši Partizana izgubili su u gostima od Metropolitena 79:62 u utakmici drugog kola grupe F. Partizan sada ima pobjedu i poraz, dok je francuski tim upisao i drugi trijumf.

Metropoliten su do pobjede vodili David Mišino sa 16, Miralem Halilović sa 15 i Maksim Ros sa 13 poena, uz osam skokova. U redovima "crno-bijelih" najefikasniji su bili Kodi Miler-Mekintajer i Rade Zagorac sa po 14 poena, dok je Vil Mozli ubacio poen manje.

Bonus video: