Bokan najavio pojačanje i pohvalio Džikića: On je naš najbolji igrač

"Napravili smo pomak dolaskom Aleksandra Džikića. On je najbolji igrač Budućnosti – stvorio je tim, hemiju - svi dišu kao jedan. Ima maksimalnu podršku u ovome što radi“, kazao je Bokan
88 pregleda 9 komentar(a)
Dragan Bokan i Aleksandar Džikić, Foto: Savo Prelević
Dragan Bokan i Aleksandar Džikić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 22.12.2017. 20:23h

Predsjednik Budućnost Volija Dragan Bokan kazao je da je Aleksandar Džikić "najbolji igrač" kluba u dosadašnjem toku sezone i najavio dolazak novog igrača, na poziciji četiri ili pet.

Bokan je nakon 12 utakmica u ABA ligi, te devet u Evrokupu, kazao da su rezultati Budućnosti ove sezone iznad planiranih.

„Sve je više od očekivanog. Daleko smo iznad planiranog cilja pred početak sezone. Pobijedili smo Crvenu zvezdu, Partizan, Cedevitu... Napravili smo pomak dolaskom Aleksandra Džikića. On je najbolji igrač Budućnosti – stvorio je tim, hemiju - svi dišu kao jedan. Ima maksimalnu podršku u ovome što radi“, kazao je Bokan za RTCG.

Budućnost sjutra igra sa Igokeom u 13. kolu ABA lige, a u srijedu sa Litkabelisom u "Morači" utakmicu za plasman u TOP 16 fazu Evrokupa.

„Za nas je meč protiv Litkabelisa najvažniji u 2017. godini. Treba izboriti plasman dalje, obezbijediti još šest utakmica u drugoj fazi. Ako uspijemo – borićemo se grčevito za četvrtfinale Evrokupa“, najavio je Bokan.

On je kazao da će Budućnost brzo dovesti pojačanje na poziciji krilnog centra ili centra.

„Donijeli smo odluku da dovedemo igrača na poziciji četiri ili pet. Bili smo blizu angažovanja košarkaša iz turskog prvenstva, ali je on dobio zaostale plate i ostao u tom klubu“, kazao je Bokan, ne želeći da otkrije o kome je riječ.

Bonus video: