Budućnost Bemax traži pobjedu u derbiju u Bugarskoj

Tim Vladana Radovića je lider regionalnog takmičenja sa devet pobjeda i porazom, Beroe ima skor 6:2

3349 pregleda 0 komentar(a)
Foto: www.facebook.com/zkkbuducnostbemax
Foto: www.facebook.com/zkkbuducnostbemax

Košarkašice Budućnost Bemaxa gostovaće u utorak (17 časova) Beroeu u derbiju 11. kola WABA lige.

Tim Vladana Radovića je lider regionalnog takmičenja sa devet pobjeda i porazom, bugarski šampion ima skor 6:2. Jasno je da njihov duel može da bude presudan za 1. mjesto, a gotovo je sigurno da će oba tima biti na fajnl-foru.

- Očekuje nas jako teško gostovanje. Vjerujem da ćemo na zahtjevnom utakmici pružiti dobar otpor rivalu, pokazati da smo u dobroj formi i da možemo da odigramo još jedan dobar meč. Beroe ima dobar tim, u odnosu na meč u Podgorici doveo je čak tri pojačanja, ali bez obzira na sve, gledamo sebe i razmišljamo samo da, kao protiv Celja, odigramo prije svega dobru odbranu - kazala je Anđelika Mitrašinović, bek Podgoričanki.

Prije dva mjeseca Budućnost je savladala Beroe 78:69.

- Bugarke su godinama u vrhu. Uvijek imaju velike ambicije i posljednjih godina ovo su veliki derbiji. Bićemo motivisani da protiv tako kvalitetne ekipe ostavimo što bolji utisak. Beroe ima ulogu favorita, ali i mnogo veći pritisak, dok ćemo mi nakon dvije pobjede protiv Celja nastojati da zadržimo dobar ritam i potvrdimo da ti rezultati nisu slučajnost - istakla je Milena Jakšić.

Bonus video: