Mornar u problemima za meč u Rusiji - Pavićević: Ne zavisimo od ovog meča; Šehović: Možemo da im pariramo

Duel u Kazanju počinje sjutra u 17 časova

10068 pregleda 20 reakcija 2 komentar(a)
Šehović, Foto: Mornar/Media Pro
Šehović, Foto: Mornar/Media Pro

Pred ekipom Mornara je teško gostovanje u Rusiji - nakon poraza u srijedu u Baru, tim Mihaila Pavićevića sjutra u 17 časova gostuje UNIKS-u u četvrtom kolu Evrokupa.

Barani su prošle sedmice glatko poraženi od ruskog tima na svom terenu 87:70, jasno je da nemaju velike šanse u Kazanju protiv jednog od favorita Evrokupa, te da će se sa Andorom i Gran Kanarijom boriti za drugo mjesto koje vodi u četvrtfinale.

Dodatno, problem je izostanak Džejkoba Pulena, prve napadačke opcije, a pod znakom pitanja su nastupi Tejlora Smita, koji ima problem sa vizom za Rusiju, te povrijeđenog Dereka Nidama, kao i dug put do Rusije.

"Mi ne zavisimo od ove utakmice, kao što nismo zavisili ni od prošle sa UNIKS-om. Mi ćemo se sa Andorom i Gran Kanarijom boriti za prolaz dalje. Imamo problema sa Smitom i Nidamom, ali koga nema bez njega se mora, ovo je šansa za igrače da se nametnu. Čeka nas teška utakmica, idemo da se nadigravamo", rekao je trener Mihailo Pavićević.

Sead Šehović je naglasio da Mornar ne želi da se preda unaprijed.

"Na utakmici u Baru smo vidjeli da ako igramo koncentrisano, da možemo da im pariramo. Idemo u Rusiju da pokušamo da što duže odigramo u boljem ritmu, da budemo što duže u utakmici i da se, ako budemo u najboljem izdanju, nadamo pobjedi, kao protiv Gran Kanarije", rekao je Šehović.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Bonus video: