Vujošević dobio na sudu, Partizan da isplati 113 hiljada eura

Partizan ima rok od sedam dana da isplati novac svom najtrofejnijem treneru, inače mu slijedi blokada FIBA koja će onemogućiti registrovanje novih igrača
81 pregleda 6 komentar(a)
Duško Vujošević, Foto: Abaliga.com
Duško Vujošević, Foto: Abaliga.com
Ažurirano: 21.12.2017. 08:57h

Bivši trener Partizana i nekadašnji Crne Gore Duško Vujošević dobio je slučaj protiv crno-bijelih na sudu prema kojem tim iz Humske mora da mu isplati 113.000 eura, piše B92.

Vujošević je u srijedu obavijestio Partizan da je dobio spor na BAT, otkrio je predsjednik kluba Ostoja Mijailović, gostujući na RTS.

Partizan ima rok od sedam dana da izmiri dugovanje prema svom najtrofejnijem treneru, inače mu slijedi blokada FIBA koja će onemogućiti registrovanje novih igrača. Klub je već neko vrijeme u blokadi, što je potvrdio i predsjednik

"Mislim da je Duško Vujošević obilježio jedan dio istorije Partizana i da je čovjek koji neće staviti svilen gajtan Partizanu oko vrata. Na tu prijetnju koju je uputio gledam kao mjeru upozorenja za naplatu. Moram da mu kažem da je Partizan u blokadi i da ne može da naplati. Trenutno ne postoje sredstva u Partizanu kojima to može da se plati", dodao je Mijailović.

Prvi čovjek Partizana je potvrdio izjavu doskorašnjeg trenera Miroslava Nikolića za B92 da neće tužiti klub, a on je prilikom raskida saradnje oprostio dvije plate crno-bijelima.

Mijailović je otkrio i da je Rade Zagorac prije nekoliko nedjelja potpisao dvoipogodišnji ugovor sa Partizanom, ali da se predomislio onog trenutka kada je "javnost saznala za taj dogovor", pa je završio u redovima najgoreg španskig tima Real Betisa.

Bonus video: