Hezonja se sada nudi reprezentaciji, legenda kaže: Neozbiljno je

"Mogao je da se obrati meni, Dinu Rađi ili selektoru Veljku Mršiću, a ne preko nekih posrednika", rekao je predsjednik Saveza Stojko Vranković

4364 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Portland
Foto: Portland

Mario Hezonja nije igrao za košarkašku reprezentaciju Hrvatske još od Olimpijskih igara 2016.

Od tada je ili odbijao poziv ili nije ni odgovorio na njega nakon čega su ljudi iz HKS-a bili čvrsti u namjeri da ga više ni ne zovu.

A sada? Hezonja se, tvrdi portal Index, ponudio nacionalnom timu, ali preko posrednika.

"To je tačno, ali stav Saveza i selektora je jasan. Postoji način na koji igrač treba da se javi Savezu i da mu da do znanja da želi da igra. Mogao je da se obrati meni, Dinu Rađi ili selektoru Veljku Mršiću, a ne preko nekih posrednika. Najblaže rečeno, to je neozbiljno i na takvom nivou ne želimo ništa više da komentarišemo", rekao je predsjednik Saveza Stojko Vranković.

Hezonja, koji je trenutno bez kluba u NBA ligi, odbio je Aleksandra Petrovića uoči Eurobasketa 2017, Ivici Skelinu nije ni odgovorio, isto kao ni sadašnjem "izborniku" Mršiću.

"Sto puta smo ga zvali, ja lično nekoliko puta mu slao poruku na koju se uopte nije udostojio odgovoriti. I dalje čuvam tu poruku da ne bi bilo da nije tako i da nije istina, čuvam tu poruku za svaki slučaj", govorio je ranije Rađa.

Hrvatsku u junu čekaju kvalifikacije za Olimpijske igre u Tokiju.

Bonus video: