Vučević kao O'Nil i Hauard: Osjećam se sjajno; Entoni: Želimo da ga vidimo na Ol-staru, svakog dana glasam za njega

Vučević u pobjedi nad Čikagom imao 43 poena i 19 skokova

13700 pregleda 5 komentar(a)
Vučević, Foto: Beta/AP
Vučević, Foto: Beta/AP

Fantastična noć je iza Nikole Vučevića - Baranin je protiv Čikaga postigao 43 poena, ostvario rekord karijere i vodio Orlando do pobjede (123:119), prve poslije četiri poraza.

Vučević je oborio lični rekord iz 2017. godine kada je protiv Bruklina ubacio 41 poen. Do novog najboljeg ličnog dostignuća stigao je 2,6 sekundi prije kraja kada je oba puta bio precizan sa linije slobodnih bacanja

"Osjećam se sjajno. Lijepo je doći do rekorda karijere i ostvariti pobjedu na tom meču. Prethodnog puta - kada sam stigao do ličnog rekorda - smo izgubili. Ipak, najviše sam srećan zbog pobjede, jer smo uložili veliki napor da dođemo do nje.

Vučević je sinoć iz igre šutirao 59 odsto (17/29), imao je još 19 skokova i četiri asistencije. Prije Vučevića, učinak od minimum 43 poena i 19 skokova na jednom meču u dresu Orlanda imali su samo Šakil O'Nil i Dvajt Hauard.

Centar Orlanda govorio je i o eventualnom učešću na Ol-staru. Volio bi da učestvuje na tom meču.

„Iskreno, značilo bi mi još više. Teško je ući na Ol star ima samo 12 mjesta. Teško je ući tu i ako budem dva puta Ol-star biće mi velika čast. Probaću da budem na visokom nivou i to će mi pomoći. Fokus mi je na timu i mojoj igri", kazao je Vučević, koji je na Ol-staru učestvovao prije dvije sezone.

Saigrači su mu velika podrška.

"Svakog dana po dva puta glasam za njega da učestvuje na Ol-staru. Pokušavam da uradim svoj dio. Želimo da ga vidimo na Ol-star meču, jer zaslužuje tamo da se pojavi", kazao je Vučevićev saigrač, Kol Entoni.

Na Kola se nadovezao i Džejms Enis.

"Svi ljudi u Orlandu glasaju za njega. Zaslužuje da se pojavi na Ol-staru, a to svake noći dokazuje. Sada je nezaustavljiv", dodao je Enis.

Bonus video: