Kobe Brajant izabrao Lebrona prije Džordana: On je jedinstven

"Lebron je igrač sa kojim bih se najbolje slagao na terenu. Ja sam finišer, on je i finišer, i asistent, i lider. On je jedinstvena figura u našem sport. Da, on bi bio moj idealni saigrač", rekao je Brajant
6 komentar(a)
brajant lebron, Foto: As.com
brajant lebron, Foto: As.com
Ažurirano: 17.12.2017. 12:05h

Kako godine prolaze, Lebron Džejms igra sve bolje.

Sinoć je, tako, upisao 60. tripl-dabl u sezoni, pravi razliku na parketu, a u centar pažnje došao je i nakon izjave nekadašnjeg asa Skotija Pipena, koji je prije dva dana rekao da je bolji i od Džordana.

Takva izjava bivšeg Džordanovog saigrača iz šampionskih sezona Čikaga bila je dovoljna da se pokrene polemika u košarkaškim krugovima - da li je zaista Lebron najbolji svih vremena?

O tome bi moglo da se priča danima, a posredan odgovor ponudio je i Kobe Brajant, bivši as Lejkersa. Nije bio eksplicitan kao Pipen...

"Lebron je igrač sa kojim bih se najbolje slagao na terenu. Ja sam finišer, on je i finišer, i asistent, i lider. On je jedinstvena figura u našem sport. Da, on bi bio moj idealni saigrač", rekao je Brajant.

Njegova izjava je iznenadila javnost, jer je poznato koliko Brajant cijeni Majkla Džordana.

"Džordan je neko ko je imao nevjerovatan uticaj na mene i moju karijeru, ali Lebron je taj koji bi mi najviše odgovarao na terenu. Ne samo meni, već mislim da bi svi igrači najviše voljeli da im on budu saigrači. On svakog igrača sa kojim je u timu čini boljim", kazao je Brajant.

Bonus video: