nba

Buker mijenja povrijeđenog Dejvisa na Ol-star utakmici

Trener Finiksa Monti Vilijams rekao je da je Buker zaslužio da igra na Ol-staru

4488 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Košarkaš Finiksa Devin Buker zamijeniće povrijeđenog Entonija Dejvisa iz Los Anđeles Lejkersa na Ol-star utakmici NBA lige.

Komesar NBA lige Adam Silver izabrao je Bukera, dan pošto su treneri lige izglasali da taj košarkaš ne bude među rezervama za Ol-star utakmicu koja se igra 7. marta u Atlanti.

Buker je rekao da je pokušao da se ne iznervira zbog prvobitne odluke, ali da je srećan što će drugi put učestvovati na Ol-staru.

"Koncentrisan sam na moju porodicu, na bliske ljude oko mene. Uradili su dobar posao, pomogli su mi da ostanem skroman i na zemlji. To je mnogo veće od ove košarkaške stvari, zabave koja je iza toga i politike koja se krije iza toga. Napunio sam dovoljno godina da to konačno shvatim", naveo je Buker.

Kada je u utorak objavljena odluka da Buker nije izabran, mnogi igrači se nijesu složili sa tim, među kojima i Lebron Džejms iz Lejkersa.

"Jednostavno, Devin Buker je igrač koga najmanje poštuju u našoj ligi", naveo je tada Džejms.

Trener Finiksa Monti Vilijams rekao je da je Buker zaslužio da igra na Ol-staru.

"Situacija je bila čudna kada smo čuli da Devin nije izabran, ali zahvalni smo na svemu što se poslije toga dogodilo, srećni smo zbog Buka", dodao je on.

Preporučujemo za Vas