Buker mijenja povrijeđenog Dejvisa na Ol-star utakmici

Trener Finiksa Monti Vilijams rekao je da je Buker zaslužio da igra na Ol-staru

4992 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Košarkaš Finiksa Devin Buker zamijeniće povrijeđenog Entonija Dejvisa iz Los Anđeles Lejkersa na Ol-star utakmici NBA lige.

Komesar NBA lige Adam Silver izabrao je Bukera, dan pošto su treneri lige izglasali da taj košarkaš ne bude među rezervama za Ol-star utakmicu koja se igra 7. marta u Atlanti.

Buker je rekao da je pokušao da se ne iznervira zbog prvobitne odluke, ali da je srećan što će drugi put učestvovati na Ol-staru.

"Koncentrisan sam na moju porodicu, na bliske ljude oko mene. Uradili su dobar posao, pomogli su mi da ostanem skroman i na zemlji. To je mnogo veće od ove košarkaške stvari, zabave koja je iza toga i politike koja se krije iza toga. Napunio sam dovoljno godina da to konačno shvatim", naveo je Buker.

Kada je u utorak objavljena odluka da Buker nije izabran, mnogi igrači se nijesu složili sa tim, među kojima i Lebron Džejms iz Lejkersa.

"Jednostavno, Devin Buker je igrač koga najmanje poštuju u našoj ligi", naveo je tada Džejms.

Trener Finiksa Monti Vilijams rekao je da je Buker zaslužio da igra na Ol-staru.

"Situacija je bila čudna kada smo čuli da Devin nije izabran, ali zahvalni smo na svemu što se poslije toga dogodilo, srećni smo zbog Buka", dodao je on.

Bonus video: