Budućnost ponosna na Vučevića: Radujemo se svim tvojim uspjesima

Podgorički klub je jedini u kome je Vučević igrao seniorsku košarku, prije odlaska u NBA - tokom lok-auta 2011. godine, neposredno prije debija u najjačem takmičenju, nosio je plavo-bijeli dres

10423 pregleda 97 reakcija 10 komentar(a)
Vučević u dresu Budućnosti 2011. godine, Foto: Savo Prelević
Vučević u dresu Budućnosti 2011. godine, Foto: Savo Prelević

KK Budućnost Voli čestitao je Nikoli Vučeviću drugi nastup na ol-star meču NBA lige.

Podgorički klub je jedini u kome je Vučević igrao seniorsku košarku, prije odlaska u NBA - tokom lok-auta 2011. godine, neposredno prije debija u najjačem takmičenju, nosio je plavo-bijeli dres.

"S ponosom i mnogo emocija se sjećamo dana kada si skinuo naš plavo bijeli dres i krenuo u osvajanje košarkaških vrhova. Srećni smo što je Budućnost Voli bio tvoja luka, dio tvog puta ka sve većim uspjesima, sve impresivnijim rezultatima. Radujemo se svim tvojim pobjedama, kao što se svi uvijek radujemo kad znamo da neko naš niže uspjehe i osvaja svijet.

Čestitamo Nikola na još jednom učešću na All - Star vikendu, tvoj klub i tvoja Crna Gora su ponosni na tebe!", navodi se u čestitki Budućnosti.

Vučević je prije dvije večeri izabran među sedam igrača Istočne konferencije, koji su se pridružili starterima Irvingu, Bilu, Durentu, Adetokumbu i Embidu na egzibicionoj utakmici koja se igra 7. marta u Atlanti.

Bonus video: