Bajić: Budućnost je u sezonu ušla sa velikim ambicijama, moramo biti disciplinovani

Igokea sjutra (21 čas) dočekuje Budućnost u 19. kolu ABA lige

3586 pregleda 2 komentar(a)
Bajić, Foto: BETAPHOTO
Bajić, Foto: BETAPHOTO

Igokea je, uz Megu, najprijatnije iznenađenje u ABA ligi ove sezone. Tim iz Laktaša igra sjajno i sa skorom 14-3 zauzima drugo mjesto na tabeli, a u narednom kolu sjutra (21 čas) dočekuje Budućnost Voli.

"Očekuje nas nastavak takmičenja u ABA ligi, gostuje nam ekipa Budućnosti. Za taj tim mogu reći da su sa velikim ambicijama ušli u ovu sezonu i kad je ABA liga u pitanju i Evrokup. To su pokazali rezultatima u dosadašnjem toku kako u Evropi tako i u ABA ligi", rekao je u najavi meča trener Igokee, Dragan Bajić.

Bajić je pohvalno govorio o treneru "plavih" Dejanu Milojeviću.

"O Dejanu stvarno neću trošiti puno riječi, imam visoko mišljenje o njemu kao treneru. Analizirajući tim Budućnosti i gledajući moj tim, kao trener nijesam našao nigdje prednost da imamo u odnosu na njih kada su u pitanju igrački kvaliteti i same pozicije. To znači da mi u utakmicu moramo ući sa jednim maksimalnim angažmanom i moramo da budemo maksimalno disciplinovani kada je odbrana u pitanju. Moramo kroz jednu takvu odbranu da dođemo do lakih poena i naravno, ako nam se kroz sve to ukaže šansa ja se nadam da ćemo je znati iskoristiti", rekao je Bajić. Entoni Klemons poručio je da će se njegov tim boriti i pokušati da pruži maksimum kako bi trijumfovao. "Utakmica je novi izazov, dolazi nam poslije male pauze u prvenstvu. Igramo kod kuće i moramo biti spremni da odbranimo domaći teren. Borićemo se i pružiti najbolje od naših mogućnosti da ostvarimo pobjedu", kazao je Klemons.

Povezani članci

27. Februar 2021.

Milojević: Igokea igra sjajno, nadam se pobjedi

Bonus video: