"Studenti" krenuli u Sarajevo da nastave niz pobjeda

Studentski centar u utorak protiv ekipe Sutjeske od 16 časova igra prvi meč, u četvrtak je rival Široki i na kraju u subotu Borac iz Banjaluke

4666 pregleda 1 komentar(a)
Foto: KK Studentski centar
Foto: KK Studentski centar

Košarkaši Studentskog centra, jedine neporažene ekipe u ABA 2 ligi, otputovali su u Sarajevo na treći "balon" turnir.

Studentski centar u utorak protiv ekipe Sutjeske od 16 časova igra prvi meč, u četvrtak je rival Široki i na kraju u subotu Borac iz Banjaluke.

"Idemo u treći balon sa ciljem da održimo prvu poziciju u ABA 2 ligi. Moramo ići iz utakmice u utakmicu jer igramo protiv kvalitetnih protivnika. Sutjesku poznajemo odlično, skoro smo igrali u crnogorskoj ligi gdje smo slavili sa 11 poena prednosti", rekao je trener Nenad Trajković.

On naglašava da je ekipa imala određenih problema u prethodnom periodu.

"Mi nismo u najboljem ritmu. Imali smo tri igrača sa reprezentacijom, veliki broj povrijeđenih igrača a došao nam je i novi igrač - Alen, kojeg tek treba da uklopimo u tim. Nadam se da ćemo iskoristiti ova dva dana u Sarajevu, da povratimo našu formu i energiju i da ćemo izaći prvu utakmicu spremni da nastavimo naš niz."

"Studenti imaju sedam pobjeda u dosadašnjem dijelu sezone.

"Očekuju nas tri utakmice u šest dana, vrlo zgusnut raspored, malo vremena između utakmica da se poprave nedostaci ali kako je nama tako je i drugim ekipama. Nadam se da smo spremni kao ekipa i da ćemo izdržati taj napor i kao i do sad idemo svaku utakmicu na pobjedu", rekao je Milić Starovlah.

Bonus video: