Džikić: Takav je period, nijedna ekipa ne igra cijele godine

"Takav je period, ne postoji nijedna ekipa koja igra cijele sezone. Idemo dalje, vraćamo se kući, a imamo četiri vezana gostovanja. Bićemo u redu kada nam se vrate dva povrijeđena igrača...", kazao je trener Budućnosti
58 pregleda 1 komentar(a)
aleksandar Džikić, Foto: Zadar/Zvonko Kucelin
aleksandar Džikić, Foto: Zadar/Zvonko Kucelin
Ažurirano: 15.12.2017. 19:17h

Trener Budućnosti Aleksandar Džikić kazao je, nakon poraza njegovog tima u Zadru 78:69 da je domaćin više želio pobjedu.

Budućnost je poražena drugi put u sezoni, i to nakon serije od devet pobjeda.

"Više su željeli pobjedu, naročito se to vidjelo u prvom poluvremenu. Mi smo poveli u trećoj, a onda je Gibson udario galom u lakat, izašao iz igre i poremetio nas. U posljednjoj četvrtini nismo izvodili penale kako treba, oni su pogodili trojke... Takođe, trebalo je da sa malo više respekta čuvamo neke igrače...", rekao je Džikić.

Budućnost je doživjela drugi uzastopni poraz, prije tri dana poražena je od Galatasaraja...

"Takav je period, ne postoji nijedna ekipa koja igra cijele sezone. Idemo dalje, vraćamo se kući, a imamo četiri vezana gostovanja. Bićemo u redu kada nam se vrate dva povrijeđena igrača...", kazao je trener Budućnosti.

Bilo je tokom meča "gunđanja" na neke odluke sudija.

"Kriterijum je bio takav kakav je bio. Kad smo prestali da se čudimo odlukama sudija, poveli smo, ali smo se dosta čudili....Kada se sve sabere, oni su potrošili više energije od nas, i pobijedili su", rekao je Džikić.

"Ja sam u prvom kolu ove sezone rekao da je Zadar dobra ekipa, pa su se neki iz ovog grada sprdali tome. Ja sam i tada rekao da ne znam na kojoj je poziciji Zadar slab. Ako neko zna, neka mi kaže i pomogne...", rekao je Džikić.

Bonus video: