Budućnost prati dešavanja iz Ljubljane, gostuje Burgu i nada se pobjedi

Meč u Francuskoj počinje sjutra u 20:45

6584 pregleda 0 komentar(a)
Milojević, Foto: Savo Prelević
Milojević, Foto: Savo Prelević

Košarkaši Budućnost Volija sjutra (20:45h) gostuju Burgu u petom kolu Top 16 faze Evrokupa.

Uoči gostovanja u Francuskoj tim Dejana Milojevića je na skoru 1-3 i još uvijek ima šanse da za plasman u četvrtfinale...Ali, ne zavisi sve od Budućnosti.

"Plavi" će večeras pratiti dešavanja iz Ljubljane, gdje Cedevita Olimpija dočekuje Virtus (20:30h). Ako domaći pobjede onda je sve gotovo i Cedevita Olimpija ide u četvrtfinale. U slučaju da u "Stožicama" Virtus trijumfuje, onda Budućnost sjutra mora da savlada Burg kako bi u direktnom duelu, naredne sedmice protiv Cedevita Olimpije u "Morači" pala odluka o putniku u četvrtfinale. U tom slučaju "plavima" bi odgovarala pobjeda veća od tri razlike, jer je slovenački sastav slavio kod kuće u prvom duelu 74:71.

"Brug je sjajna ekipa, trenira ih sjajan trener. Znamo da nas očekuje teška utakmica i težak teren. Vjerujem u moju ekipu i nadam se pobjedi", poručio je u najavi meča trener Budućnost Volija, Dejan Milojević.

U prvom meču ovih ekipa u "Morači" Budućnost je ubjedljivo slavila - 108:80.

"Uzbuđeni smo. Burg je teška ekipa, igraju sa mnogo energije, naročito na domaćem terenu. Ovo je utakmica koju moramo pobijediti", poručio je centar "plavih" Vili Rid.

Bonus video: