Džejmsov tim bolji od Durentovog, Adetokumbo MVP

Nikola Vučević je u poraženoj ekipi igrao13 minuta i ubacio pet poena. Imao je još sedam skokova i po jednu asistenciju i ukradenu loptu

6653 pregleda 1 komentar(a)
Vučević na ol-star meču, Foto: Reuters
Vučević na ol-star meču, Foto: Reuters

Tim Lebrona Džejmsa pobijedio je ekipu Kevina Durenta 170:150 na ovogodišnjem ol-star meču u Atlanti.

Utakmica je odlučena u drugoj četvrtini, koju je Lebronov tim dobio 19 razlike.

Janis Adetokumbo je dobio nagradu za najkorisnijeg igrača (MVP) i dobio je trofej "Kobi Brajant“. On je meč završio sa 35 poena uz šut iz igre 16/16. Dodao je još sedam skokova i tri asistencije.

As Orlanda, Nikola Vučević je u poraženoj ekipi igrao 13 minuta i ubacio pet poena. Imao je još sedam skokova i po jednu asistenciju i ukradenu loptu.

Nikola Vučević grafika
foto: Sofascore

U pobjedničkom timu Demijan Lilard ubacio je 32 poena, Stef Kari 28, a Džejlen Braun 22 poena. Luka Dončić je upisao osam koševa, osam asistencija i tri skoka, dok je Nikola Jokić meč okončao sa šest poena, sedam skokova i pet asistencija.

U ekipi Kevina Durenta istakli su se Bredli Bil sa 26, Kajri Irving sa 24 i Džejms Harden i Džejson Tejtum sa 21 poenom.

Prije finala održano je takmičenje u vještinama, a slavio je Domantas Sabonis ispred Nikole Vučevića.

Nakon toga uslijedilo je takmičenje u šutiranju trojki, a pobjedu je odnio Stef Kari. Do trijumfa je došao posljednjim šutem, šarenom loptom, koja vrijedi dva poena. U finalu je imao 28 poena, jedan više od Majka Konlija, člana Jute.

Održano je i takmičenje u zakucavanju, a najbolji je bio košarkaš Potrlanda Anferni Sajmons.

Bonus video: