Milojević: Cedevita je u odličnoj formi, ali imamo i mi svoje adute

Cedevita je sjajna i u ABA ligi i u Evrokupu, moramo da učinimo sve da umanjimo njihove momente tranzicione igre i šutersko raspoloženje, kako bismo izborili pobjedu i plasirali se među osam najboljih - naglasio je Suad Šehović

3423 pregleda 6 komentar(a)
Foto: Savo Prelević
Foto: Savo Prelević

Košarkaši Budućnost Volija sjutra (19 časova) igraju najvažniji meč u dosadašnjem toku sezone 2020/2021, jer će u direktnom duelu sa Cedevita Olimpijom odlučiti ko će na megdan Monaku Zvezdana Mitrovića u četvrtfinalu Evrokupa.

Podgoričanima je neophodna pobjeda od bar četiri poena razlike, kako bi nadoknadili minus iz Ljubljane i četvrti put u klupskoj istoriji ušli među osam najboljih u drugom po kvalitetu evropskom takmičenju.

- Cedevita je sjajna ekipa, jedna od najboljih u ABA ligi. U odličnoj je formi i sigurno je da nas čeka jako težak zadatak. Igramo i mi jako dobro, imamo svoje adute i očekujem dobar meč. Neka bolji pobijedi, a nadam se da ćemo to biti mi - poručio je Dejan Milojević.

Jedan od tih aduta biće i kapiten Suad Šehović, koji je dugo jurio pravu formu nakon preležanog koronavirusa i čini se da je dostigao prepoznatljiv nivo igre.

- Utakmica koja odlučuje o direktnom plasmanu u četvrtfinale s te strane nosi težinu i pritisak. Cedevita je sjajna i u ABA ligi i u Evrokupu, moramo da učinimo sve da umanjimo njihove momente tranzicione igre i šutersko raspoloženje, kako bismo izborili pobjedu i plasirali se među osam najboljih - naglasio je 34-godišnji Bjelopoljac.

Bonus video: