Budućnost u Zadru pred foto-finiš za plej-of, Milojević: Ne smijemo da pomislimo da će biti lako

Borba za plej-of ulazi u foto-finiš, "plavi" su u dobroj seriji (pet vezanih pobjeda), a na tabeli u dobroj situaciji - sa porazom više od Crvene zvezde, a porazom manje od Mornara, Cedevita Olimpije i Igokee

4023 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Eurocupbasketball.com
Foto: Eurocupbasketball.com

Četvrti meč u deset dana, drugi sa Zadrom u toj mini-seriji i još jedan bez prava na grešku - košarkaši Budućnost Volija igraće u utorak od 16 sati odloženi meč 7. kola ABA lige u dvorani Krešimir Ćosić.

Borba za plej-of ulazi u foto-finiš, "plavi" su u dobroj seriji (pet vezanih pobjeda), a na tabeli u dobroj situaciji - sa porazom više od Crvene zvezde, a porazom manje od Mornara, Cedevita Olimpije i Igokee.

Protiv Zadra su bili dominantni u Morači, 6. marta (98:75), sada ih očekuje teži posao, naglasio je trener Dejan Milojević.

"Dobili smo taj meč prilično lako, ali u ovaj meč moramo da uđemo sa drugim pristupom. Ne smijemo da pomislimo da će biti lako. Oni su opasni na svom terenu, znaju da iznenade favorite kao što smo mi. Ja, međutim, vjerujem u ekipu i očekujem pobjedu", kazao je Milojević.

Melvin Edžim u posljednje vrijeme igra u sve boljoj formi, konstantan je i pun samopouzdanja...

"Igram dobro, osjećam se dobro, saigrači i trener mi vjeruju, ali uvijek je najvažnije da dam doprinos timu da pobijedi. Idemo u Zadar, u prvom meču sa njima imali odličnu šutersku noć, ali sada nas očekuje veći izazov. Oni će biti jači za jednog igrača, njima veoma važno. Na nama je da budemo fokusirani, da nastavimo da igramo dobru košarku", kazao je Kanađanin.

Bonus video: