Milojević: Odbrana je bila sjajna

Imali smo malo sporiji početak, Zadar je napravio prednost, ali smo poslije tajm-auta reagovali i sa mnogo većom energijom ušli u utakmicu. Kada imate ovakvu energiju, razlika u kvalitetu, koja je na našoj strani, došla je do izražaja - rekao je Dejan Milojević nakon trijumfa 76:62

24712 pregleda 123 reakcija 3 komentar(a)
Foto: Zvonko Kučelin/KK Zadar
Foto: Zvonko Kučelin/KK Zadar

Budućnost Voli je u Zadru upisala sedmu uzastopnu pobjedu, a drugi put u tom nizu je srušila isti tim.

Ovog puta ne ubjedljivo kao 10 dana ranije u „Morači” (98:75), ali se ni ovog puta pitanje pobjednika nije postavljalo - 76:62.

- Jako sam zadovoljan i pobjedom i načinom na koji smo igrali odbranu. Mislim da je bila sjajna tokom čitave utakmice - rekao je Dejan Milojević.

Povezani članci

16. Mart 2021.

Budućnost prošetala kroz Zadar

Domaći su vodili 13:4, ali se poslije toga sve pitao samo jedan tim.

- Imali smo malo sporiji početak, Zadar je napravio prednost, ali smo poslije tajm-auta reagovali i sa mnogo većom energijom ušli u utakmicu. Kada imate ovakvu energiju, razlika u kvalitetu, koja je na našoj strani, došla je do izražaja. Zasluženo smo pobijedili.

Zadrane opet nije vodio Veljko Mršić, koji se liječi zbog komplikacija izazvanih koronavirusom. Bio je zaražen u decembru, ali mu se stanje pogoršalo, pa ga je opet mijenjao Ivan Perinčić.

- Kolegi Mršiću želim brz oporavak, a mom drugu Perinčiću da mu se prvi trener što prije vrati i olakša mu život. Zadru puno sreće u nastavku i da ostvari ambiciju da ostane u ligi, to mu od srca želim - zaključio je Milojević.

Bonus video: