Pop želi Vučevića, San Antonio nudi Orlandu četvoricu igrača?

San Antonio spreman da Oldridža ponudi Orlandu, a da ponudu pojača sa 22-godišnjim bekom Lonijem Vokerom, te pikovima prve runde drafta 2021. i 2023. godine

16976 pregleda 105 reakcija 17 komentar(a)
Foto: AP
Foto: AP

Kako se bliži 25. mart, kao "deadline day" za transfere igrača u NBA ligi, sve su jače glasine da bi Nikola Vučević u narednih deset dana mogao da ode iz Orlanda.

Više američkih medija javlja danas da su čelnici Orlanda spremni da poslušaju ponude za trejd najboljeg igrača, te da su, zapravo, saopštili da su samo dva člana ekipe nedodirljiva - to su trenutno povrijeđeni Džonatan Ajzak i Markel Fulc.

Kako javlja "Sports ilustrejtid", tim sa Floride bi saslušao ponude za Vučevića, Evana Furnijea i Arona Gordona.

Sa druge strane, "Bličer riport" piše da je Vučević u ovom trenutku najinteresantniji San Antoniju, koji je pominjan i ranije,uz Šarlot i Boston.

Navodno, Lamarkus Oldridž, 35-godišnji veteran, neće se vraćati u ekipu do 25. marta, jer i on i Sparsi žele rastanak, poslije šest godina.

Tako je San Antonio spreman da Oldridža ponudi Orlandu, a da ponudu pojača sa 22-godišnjim bekom Lonijem Vokerom, te pikovima prve runde drafta 2021. i 2023. godine.

"San Antonio je sedmi na Zapadu sa 19-15 skorom, a dolazak Vučevića povećao bi šanse da ekipa ne samo uđe u plej-of, već i da dobije prednost domaćeg terena. Vučević je tip igrača koji se idealno uklapa u sistem Grega Popoviča, koji bi dobio izuzetnu petorku - Dežonte Marej, Derik Vajt, Kildon Džonson, Demar Derozan i Nikola Vučević", piše "Bličer riport".

Nikola Vučević ove sezone igra najbolju košarku u karijeri - 25 poena, 11.6 skokova i 3.7 asistenciju po meču, a nedavno je drugi put nastupio na ol-star meču.

Prije dva dana trener Majamija Erik Spolstra nazvao ga je "modernim Dirkom Novickim".

Takođe, njegov odlazak označio bi rekonstrukciju ekipe za naredni period, jer bi klub na taj način otvorio 20 miliona dolara budžeta za plate za narednu sezonu...

Bonus video: