Studentski centar otputovao na Zlatibor, Ostojić: Kreće najvažniji dio sezone

"Studenti" u posljednjem "balonu" regularnog dijela ABA 2 lige igraju sa Heliosom, Slobodom iz Užica i Podgoricom

7483 pregleda 0 komentar(a)
Ostojić, Foto: Savo Prelević
Ostojić, Foto: Savo Prelević

Košarkaši Studentskog centra otputovali su jutros na Zlatibor, gdje će naredne sedmice biti održan posljednji "balon" regularnog dijela ABA 2 lige.

"Studenti" su u prva tri "balona" zabilježili devet pobjeda i samo jedan poraz, lideri su na tabeli, a turnir na Zlatiboru otvaraju u utorak protiv Heliosa (13 časova).

Nakon Heliosa, u petak igraju sa Slobodom iz Užica (17 časova) i na kraju u nedelju (21 čas) lokalni derbi sa Podgoricom.

"Od početka sezone idemo korak po korak, a svaki je izuzetno važan i bitan. Svaku utakmicu smo gledali kao odlučujuću i tako im pristupali. Zadovoljni smo napretkom mladih igrača, zadovoljni smo ostvarenim do sada, ali sada kreće najvažniji dio sezone, dio poslije kojeg se podvlači crta. Spremni smo, atmosfera u ekipi je na vrhunskom niovu. U ovom trenutku, mogu da obećam borbu do poslednjih atoma snage u svakom meču koji slijedi, a dokle ćemo uspjeti da stignemo saznaćemo na kraju sezone“, rekao je generalni menadžer Studentskog centra, Đuro Ostojić.

Poručuje da su zadovoljni rezultatim u dosadašnjem dijelu sezone.

"Sigurno da za sada možemo biti zadovoljni što se tiče rezultatskog dijela, kako u ABA ligi tako i u šampionatu Crne Gore. Kao i svi drugi timovi imali smo dosta prepreka kada je u pitanju kontinuitet treninga zbog same situacije sa koronavirusom. U protekloj nedelji smo pobijedili Ibar u gostima i Zetu i tako napravili još jedan korak ka osvajanju prvog mjesta u šampionatu Crne Gore, koje donosi mjesto u polufinalu plej-ofa, a ujedno i ponovni plasman u ABA 2 ligu. Odmah smo misli usmjerili ka turniru koji nas očekuje u Čajetini gdje ćemo u duelima sa Heliosom, Slobodom iz Užica, i Podgoricom, nastojati da sačuvamo prvo mjesto pred početak Top 8 faze takmičenja“, kazao je Ostojić.

Bonus video: