Lovćen maksimalan, slavili Mornar i Komovi

Rukometaši Lovćena zadržali su maksimalan učinak, a pobjede u 15. kolu SBBet Prve crnogorske lige ostvarili su i Komovi i Mornar 7

4071 pregleda 0 komentar(a)
Lovćen slavio u svih 13 utakmica, Foto: RK Lovćen
Lovćen slavio u svih 13 utakmica, Foto: RK Lovćen

Rukometaši Lovćena zadržali su maksimalan učinak, a pobjede u 15. kolu SBBet Prve crnogorske lige ostvarili su i Komovi i Mornar 7.

Lovćen je u Pljevljima savladao Rudar 28:24 i upisao 13. trijumf ove sezone. Cetinjski tim do pobjede vodili su Aleksa Perišić sa sedam i Slobodan Bulajić sa šest golova. U pljevaljskoj ekipi najbolji je bio Ognjen Leković sa osam pogodaka.

Komovi su u Beranama slavila protiv Budvanske rivijere 32:25, za deveti trijumf ove sezone. Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Balša Račić sa deset, dok su po šest golova postigli Slobodan Zonjić i Nemanja Marsenić. U budvanskoj ekipi najbolji je bio Đorđo Peruničić sa osam pogodaka.

Mornar je u Baru slavio protiv Berana 33:26. Barski tim do petog trijumfa vodili su Jovan Marojević i Boban Ašanin sa po sedam, Miloš Mijušković je postigao šest, a gol manje Luka Mrdak. U ekipi Berana najbolji je bio Nemanja Đurašković sa osam pogodaka.

Utakmica između rukometaša Partizana 1949 i Jedinstva je odgođena zbog pozitivnih slučajeva koronavirusa u bjelopoljskom timu.

Bonus video: