Milojević uoči mečeva sa Monakom: Poštujem rad Zvezdana Mitrovića, svaka mu čast za sve što je napravio u karijeri

Meč Monaka i Budućnost Volija igra se sjutra od 18 časova

9879 pregleda 48 reakcija 5 komentar(a)
Dejan Milojević, Foto: ABA
Dejan Milojević, Foto: ABA

Velika pobjeda nad Crvenom zvezdom, prvo mjesto u ABA ligi, malo sna i put u Monte Karlo.

Košarkaši Budućnost Volija u utorak od 18 sati gostuju Monaku na startu četvrtfinalne serije Evrokupa.

Monako je TOP 16 fazu završio na prvom mjestu. U grupi sa Huventudom, Nanterom i Unikahom izgubili su samo jedan meč. A uoči duela sa francuskim klubom, trener Budućnosti, Dejan Milojević iznio je niz pohvala na račun trenera Monaka, Zvezdana Mitrovića.

"Očekuje nas velika utakmica, igramo protiv sjajne ekipe, koju predvodi vrhunski trener. Poštujem rad Zvezdana Mitrovića i svaka mu čast za sve što je napravio u karijeri. Mi smo u dobrom momentu, nadam se da nas utakmica koju smo odigrali sinoć neće emotivno isprazniti, da ćemo uspjeti da se resetujemo i da sjutra budemo na maksimalnom nivou, da odigramo što bolje, a da li će to biti dovoljno vidjećemo. Imamo svoje adute i vjerujem da možemo da pobijedimo svakoga, kazao je uoči puta u Francusku Milojević.

Revanš je na programu u petak od 17 časoa u Ljubljani..

"Očekuju nas dvije zahtjevne utakmice u Monte Karlu i Ljubljani. Neće biti lako - Monako ima kvalitetnu ekipu, jaki su fizički. Mi se moramo pripremiti što bolje. Pobjeda protiv Zvezde je dodatni motiv i dodatna energija da nastavimo pobjednički niz. Moramo nastaviti sa ovakvom igrom - da se svi zajedno borimo i mislim da onda imamo velike šanse da prođemo dalje", rekao je Zoran Nikolić.

Bonus video: