Pavićević: Isplatio se rizik sa rotacijom

Veliki povratak, Mornar je nadomjestio minus od 19 poena u 11. kolu ABA lige
0 komentar(a)
Mihailo Pavićević, Foto: Fiba.basketball
Mihailo Pavićević, Foto: Fiba.basketball
Ažurirano: 10.12.2017. 19:11h

Košarkaši Mornara uspjeli su da nadokande minus od 19 koševa i savladaju MZT u Skoplju (69:72), zahvaljujući posljednjoj četvrtinni koju su dobili sa čak 24:6.

"U najmanju ruku bila je čudna utakmica u Skoplju. Nešto smo igrali u prvoj četvrtini a onda nijesmo postojali - loša odbrana, dekoncentarcija u napadu... Ipak, mislim da je domaća ekipa počela rano da slavi. Ja sam tražio pravu petorku u rotaciji i bilo je pitanje hoćemo li gubiti sa 30 ili ćemo se vratiti. U pravom momentu sam našao najraspoloženiju petorku i rekao sam članovima stručnog štaba, ako spustimo na deset dobićemo, jer će se kod njih uvući panika. Svi znaju da volim igru za tri poena, odmah su pogađali Nidam i Mićović i došli smo u posljednjem napadu do pobjede, kojom smo vratili izgubljeno od Cibone u Baru", kazao je trener barana Mihailo Pavićević nakon utakmice u Skoplju..

"Sada imamo dobru situaciju u ligi, ali mislim da je MZT izuzetno kvalitetna ekipa i da ne zaslužuje posljednje mjesto na tabeli", dodao je Pavićević.

Bonus video: