Mornar: Jedan igrač zaražen, još četvorica imaju povišenu temperaturu i bolove u mišićima

Oglasili se iz barskog kluba nakon potvrde informacije da je utakmica protiv Budućnost Volija u okviru 23. kola ABA lige odložena

14285 pregleda 36 reakcija 8 komentar(a)
Sa jednog od ranijih mečeva Budućnosti i Mornara (arhiva), Foto: Savo Prelević
Sa jednog od ranijih mečeva Budućnosti i Mornara (arhiva), Foto: Savo Prelević

Košarkaški klub Mornar saopštio je da je jedan košarkaš tog tima zaražen koronavirusom, a još četvorica igrača imaju povišenu temperaturu i bolove u mišićima.

Ranje danas potvrđena je informacija da je utakmica 23. kola ABA lige između Mornara i Budućnost Volija odložena zbog pojave pozitivnih slučajeva na koronavirus u ekipi iz Bara.

Meč je prema prvobitnom rasporedu trebalo da bude odigran sjutra u Baru. Novi termin utakmice biće određen u najkraćem mogućem roku.

"Kako nas je informisao klupski ljekar Mornara, dr Miroslav Stanišljević, na posljednjem, redovnom testiranju na COVID-19, poslije dužeg vremena, pojavio se jedan pozitivan slučaj u redovima Mornara, a još četvorica igrača su mu prijavila povišenu temperaturu i bolove u mišićima. Dr Stanišljević je, potom, u dogovoru sa epidemiološkom službom, ekipu stavio u karantin na četiri dana, do 31. marta, kada će svi biti ponovo testirani", piše na zvaničnom sajtu Mornara.

Bonus video: