evrokup

Bokan zahvalio Mitroviću na gostoprimstvu: Čestitamo na pobjedi navijamo za njega u nastavku takmičenja

"Mitrović je stvorio pozitivnu atmosferu i zahvaljujući njemu i njegovom timu iznova smo se podsjetili lijepih, plemenitih razloga zbog kojih košarka nosi epitet viteškog sporta"

12196 pregleda 16 komentar(a)
Bokan, Foto: Savo Prelević
Bokan, Foto: Savo Prelević

Predsjednik Budućnost Volija, Dragan Bokan zahvalio se u ime kluba treneru Monaka, Zvezdanu Mitroviću na gostoprimstvu tokom susreta u Evrokupu.

Monako je nakon tri odigrane četvrtfinalne utakmice, od čega su dvije bile u Monte Karlu, eliminisao Budućnost iz Evrokupa.

Bokan je kazao da je Mitrović stvorio pozitivnu atmosferu i da su se zahvaljujući njemu i njegovom timu iznova podsjetili lijepih, plemenitih razloga zbog kojih košarka nosi epitet viteškog sporta

"Budućnost Voli zahvaljuje treneru Monaka, Zvezdanu Mitroviću na gostoprimstvu i toplom prijateljskom dočeku. U pravom sportskom maniru, toplim domaćinskim odnosom prije, tokom i nakon utakmice, trener Mitrović je stvorio pozitivnu atmosferu i zahvaljujući njemu i njegovom timu iznova smo se podsjetili lijepih, plemenitih razloga zbog kojih košarka nosi epitet viteškog sporta. Čestitamo mu na ostvarenoj pobjedi i tome što je uspješno doveo svoj tim do prolaza u polufinale. Navijamo za njega", izjavio je predsjednik Budućnost Volija, Dragan Bokan.