Pavićeviću loše ide matematika: Ovim porazom je za nas prvenstvo završeno

Barani nisu ostali bez šanse za plej-of, jer imaju dva poraza više od Cedevita Olimpije, koja ima paklen raspored - ove sedmice igra dva meča u Crnoj Gori, a ostale su joj još dvije utakmice sa Crvenom zvezdom. Pavićević ili ne zna tu računicu, ili je bio previše razočaran, tek čini se da je već digao ruke

35638 pregleda 30 reakcija 30 komentar(a)
Foto: KK Mornar/Media Pro
Foto: KK Mornar/Media Pro

Trener Mornara Mihailo Pavićević je bio vidno razočaran nakon poraza od FMP-a (94:92).

“Čestitam domaćinu na zasluženoj pobjedi. U 1. poluvremenu nismo postojali, dozvoliti rivalu da postigne 60 poena je ispod svakog nivoa. Vratili smo se u nastavku sa petorkom koja je dala sve od sebe, ali nije imala nikakvu pomoć sa klupe. Umor je na kraju prevagnuo i taj promašen šut za pobjedu”, rekao je Pavićević.

Barani nisu ostali bez šanse za plej-of, jer imaju dva poraza više od Cedevita Olimpije, koja ima paklen raspored - ove sedmice igra dva meča u Crnoj Gori, a ostale su joj još dvije utakmice sa Crvenom zvezdom. Pavićević ili ne zna tu računicu, ili je bio previše razočaran, tek čini se da je već digao ruke.

“Sa ovim je, što se nas tiče, prvenstvo završeno kada je u pitanju borba za plej-of. Do kraja ćemo razigravati mlade igrače. I to je to”, rekao je iskusni stručnjak.

Bonus video: