Hemilton „nestao” poslije meča sa FMP-om, Mornar ga suspendovao

Poslije utakmice protiv FMP-a se nije vratio sa ekipom, niti je koga obavijestio gdje je. Tri dana se nije pojavljivao na treninzima i klub je odreagovao. Automatski je suspendovan, prijava je otišla u Košarkaški savez i Fibu, time je priča završena - rekao je Mihailo Pavićević na pres konferenciji nakon meča sa Ljubljančanima

9833 pregleda 8 komentar(a)
Foto: Mega/Ivica Veselinov
Foto: Mega/Ivica Veselinov

Džoni Hemilton je stigao kao veliko pojačanje u Mornar, a čini se da je već završio misiju u Baru, i to bez učinka koji se očekivao.

Centar koji je došao na pozajmicu iz Fenerbahčea nije igrao protiv Cedevita Olimpije, jer je suspendovan.

- Poslije utakmice protiv FMP-a se nije vratio sa ekipom, niti je koga obavijestio gdje je. Tri dana se nije pojavljivao na treninzima i klub je odreagovao. Automatski je suspendovan, prijava je otišla u Košarkaški savez i Fibu, time je priča završena - rekao je Mihailo Pavićević na pres konferenciji nakon meča sa Ljubljančanima.

Kako „Vijesti” saznaju, centar sa Trinidada i Tobaga je nakon gostovanja u Železniku „skoknuo” do Istanbula, čime je praktično sam sebi zatvorio vrata Mornara...

Bivši igrač NBAG ligaša Grand Rapids Drajva i Darušafake, koji je prošlog ljeta stigao u Fener, u dresu Mornara je odigrao šest utakmica u ABA ligi i prosječno upisivao 5,7 poena i 3,7 skoka.

U Evrokupu je na dva meča dao ukupno 20 poena i uhvatio 12 lopti.

Bonus video: