Budućnost - Igokea: Meč za prvo mjesto u plej-ofu

U odloženom meču 6. kola podgorički “plavi” od 20 sati dočekuju Igokeu, najprijatnije iznenađenje ABA lige, koja je na korak od plasmana među četiri najbolja tima

14766 pregleda 51 reakcija 2 komentar(a)
Foto: Savo Prelević
Foto: Savo Prelević

Košarkaši Budućnost Volija sjutra igraju prvi od dva preostala meča u regularnom dijelu sezone, a vjerovatno i odlučujući u borbi za prvo mjesto pred plej-of.

U odloženom meču 6. kola podgorički “plavi” od 20 sati dočekuju Igokeu, najprijatnije iznenađenje ABA lige, koja je na korak od plasmana među četiri najbolja tima.

Igokea takođe ima dvije utakmice do kraja, a dva poraza manje od petoplasiranog Mornara.Tim iz Bosne i Hercegovine igra atraktivnu košarku, napadačku, biće sigurno motivisan da iznenadi favorita.

“Igramo protiv najprijatnijeg iznenađenja u ABA ligi. Moj prijatelj Dragan Bajić radi sjajan posao. Do utakmice sa Zvezdom, Igokea je bila u trci za prvo mjesto, što je najbolji pokazatelj o kakvoj se ekipi radi. Mi smo u odličnoj formi, igramo jako dobro. Očekujem da damo sve od sebe i vjerujem da smo kadri da pobijedimo neugodnu ekipu Igokee”, rekao je Milojević.

Budućnost dijeli vrh tabele sa Crvenom zvezdom, ali ima bolji međusobni skor, pa bi sa dvije pobjede u posljednja dva meča došla do prvog mjesta i stekla prednost domaćeg terena u odlučujućem dijelu šampionata.

“Ulazimo u period sezone gdje je svaka utakmica ključna i u svakom meču je pobjeda imperativ. Takva će biti i utakmica sa Igokeom. Prije nekoliko dana odigrali su vrhunski meč protiv Crvene zvezde. Još nisu osigurali plej-of i sigurno će tražiti šansu protiv nas. Imaju dosta kvalitetnih igrača, teško je igrati protiv njih. Sigurno će željeti da nas uspore. Međutim, bliži se završnica, mnogo smo radili za prvu poziciju i želimo da je zadržimo”, kazao je Nikola Ivanović.

Bonus video: