Lonzo Bol u Lejkersima, njegova braća u Podgorici krajem decembra?

Generalni menadžer Lijetkabelisa, tima koji igra u Evrokupu u grupi u kojoj je i Budućnost, izjavio je da mu je Lavar Bol ponudio da njegovi sinovi dođu u klub iz grada Panevežisa
71 pregleda 0 komentar(a)
lianđelo, Foto: KTLA
lianđelo, Foto: KTLA
Ažurirano: 05.12.2017. 17:44h

Lonzo Bol je nova NBA zvijezda, prošlog ljeta bio je drugi pik na draftu, a nedavno je postao najmlađi košarkaš u istoriji NBA lige, koji je upisao tripl-dabl skor.

Njegovoj braći Lianđelu i Lamelu se predviđa velika budućnost, a njihov otac Lavar uvjeren je da će od prezimena Bol napraviti košarkašku dinastiju.

Nikad se, međutim, ne zna šta život nosi, pa je 19-godišnji Lianđelo nedavno završio u kineskom zatvoru, zbog bizarne krađe u jednom tržnom centru...

Njegova karijera na Univerzitetu UCLA je završena, pitanje je i da li će nastaviti studiranje, pa otac traži alternativu.

I pronašao ju je u - Litvaniji.

Generalni menadžer Lijetkabelisa, tima koji igra u Evrokupu u grupi u kojoj je i Budućnost, izjavio je da mu je Lavar Bol ponudio da njegovi sinovi dođu u klub iz grada Panevežisa!

Mantas Ignatavičijus je za litvanske medije rekao da se ta mogućnost razmatra i da je želja Lavara Bola da njegovi sinovi igraju zajedno, te da novac nije problem.

Lianđelo ima 19 godina, a Lamelo 16 i još je u srednjoj školi.

Da li če njih dvojica doći u Lijetkabelis znaće se za nekoliko dana.

Litvanski tim, inače, gostuje u Podgorici 27. decembra u posljednjem kolu grupne faze Evrokupa.

Bonus video: