Pavićević nakon Cibone: Mi smo ekipa sastavljena od prosječnih igrača...

„Rival je iskoristio naše greške i slavio. Razloge poraza treba tražiti u prvom poluvremenu. Mekano smo ušli meč, dozvolili mnogo lakih poena, u igri jedan na jedan nismo postojali“, rekao je Pavićević
69 pregleda 11 komentar(a)
mihailo pavićević, Foto: Mornar/Media Pro
mihailo pavićević, Foto: Mornar/Media Pro
Ažurirano: 03.12.2017. 20:27h

Trener Mornara Mihailo Pavićević rekao je da je poraz od Cibone 82:78 veoma bolan.

„Svaki poraz na domaćem terenu, u ovakvoj ligi, je bolan“, kazao je Pavićević.

„Rival je iskoristio naše greške i slavio. Razloge poraza treba tražiti u prvom poluvremenu. Mekano smo ušli meč, dozvolili mnogo lakih poena, u igri jedan na jedan nismo postojali“.

U finišu su njegovi izabranici napravili niz grešaka, pa i početničkih...

„Vratili smo se boljom odbranom u nastavku, ali zatim napravili neshvatljive greške, izgubili dvije ključne lopte u izvođenju. Oni su imali iskustvo, mi ne. Naši bekovi nisu tražili prva rješenja, nismo se držali dogovora...“, kazao je Pavićević.

Trener Cibone Ante Nazor je rekao da je njegov tim više želio pobjedu.

„Moguće da je tako. Mi smo, ponavljam, mekano ušli u meč, nismo imali niti želje niti volje za odbranom. Mi smo ekipa koja je sastavljena od prosječnih igrača, a takva ekipa mora mnogo da radi i u odbrani i u napadu. I mi, koji smo na klupi, bismo voljeli da imamo igrače, koji uzmu loptu i rješavaju situacije. Ali, nije tako...“, rekao je Pavićević.

Strahinja Mićović čestitao je rivalu na pobjedi.

„Odigali smo loše prvo poluvrijeme, primili 46 poena, razigrali smo rivala. Uspjeli smo da se vratimo, ali napravili zatim nekoliko početničkih grešaka i na neki način im poklonili pobjedu. Nedopustivo je da to radimo, primili smo nekoliko lakih poena. Kada se sve to što nije bilo dobro sabere, teško je dobiti utakmicu“, kazao je Mićović.

Bonus video: