Kadija: Studentski centar je favorit, pokušaćemo da ga iznenadimo

„Dolazimo u dobroj formi, dosta utakmica smo dobili zaredom. Sigurno je da je Studentski centar favorit, a mi ćemo se truditi da ga iznenadimo. Vidjećemo da li ćemo u tome uspjeti”, poručio je nekadašnji trener Lovćena, Budućnosti, Teoda, Igokee...

14103 pregleda 1 komentar(a)
Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović
Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović

Na prelazu između 2020. i 2021. godine, Spars se rastao sa Nedimom Džemićem i na mjesto šefa stručnog štaba postavio Miodraga Kadiju.

Cetinjski stručnjak je tim iz Sarajeva, grada u kojem je studirao, doveo do skora 10:2 u ABA 2 ligi i finala sa Studentskim centrom.

Filijala Budućnost Volija je favorit, cijele sezone je na vrhu, ali Sarajlije vjeruju da mogu da iznenade u utorak i četvrtak (oba meča se igraju od 16 časova).

„Dolazimo u dobroj formi, dosta utakmica smo dobili zaredom. Sigurno je da je Studentski centar favorit, a mi ćemo se truditi da ga iznenadimo. Vidjećemo da li ćemo u tome uspjeti”, poručio je 58-godišnji Kadija.

Igra Sparsa se vrti oko Kenana Kamenjaša, Amara Gegića i iskusnog Litvanca Gediminasa Orelika, a važan šraf je i bek Adi Zahiragić.

„Samim ulaskom u finale smo napravili veliki posao, a ove utakmice bi trebalo da budu nagrade za dobre rezultate tokom čitave sezone. Studentski centar je favorit, pokazao je da je najbolji, ali nismo došli ovdje revijalno. Pokušaćemo da iznenadimo. Spremali smo se sedam dana za ovu utakmicu, vidjećemo da li će to biti dovoljno. Daćemo maksimum i nadam se da će to biti dovoljno da iznenadimo”, naglasio je Zahiragić.

Bonus video: