Radonjić: Budućnost će igrati bolje nego na prvoj utakmici

Prvi meč su propustili Kori Volden i Marko Jagodić-Kuridža i pitanje je da li će nastupiti u utorak veče. „Situacija sa igračima koji nisu mogli da nastupe je takva da nismo u prilici da donosimo odluke, osim na sam dan utakmice”, naglasio je Dejan Radonjić

4712 pregleda 0 komentar(a)
Dejan Radonjić daje savjete Dejanu Davidovcu na prvoj utakmici, Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović
Dejan Radonjić daje savjete Dejanu Davidovcu na prvoj utakmici, Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović

Poslije pobjede na startu finala ABA lige protiv Budućnost Volija, u Crvenoj zvezdi niko ne slavi, jer je posao daleko od kraja.

Cilj je da se sjutra (početak u 20.30) još jednom savlada veliki rival i napravi ključni korak ka tituli.

„Svjesni smo da nas očekuje još teža utakmica od one koju smo odigrali u nedjelju. Očekujem još bolju Budućnost, pokazala je veliki kvalitet i imamo ogroman respekt prema njoj. Akcenat je na analizi i pripremi za naredni meč, u kome moramo biti energetski na visokom nivou. Takođe, koncentracija u igri mora da bude adekvatna značaju meča. Na prošloj utakmici je bilo dobrih momenata i dobrih elemenata, ali i onih kojima nisam zadovoljan u i njima moramo biti bolji da bismo došli do pobjede”, rekao je Dejan Radonjić.

Prvi meč su propustili Kori Volden i Marko Jagodić-Kuridža i pitanje je da li će nastupiti u utorak veče.

„Situacija sa igračima koji nisu mogli da nastupe je takva da nismo u prilici da donosimo odluke, osim na sam dan utakmice”, naglasio je Radonjić.

Kapiten Zvezde Branko Lazić poručuje da je prva utakmica već arhivirana.

„Naredni meč je već sjutra, malo je vremena za pripremu i odmor, ali svi znamo šta je ulog i cilj za obje ekipe. Znamo da nas očekuje još teži posao, jer je Budućnost samo potvrdila ono što znamo, a to je da se radi o odličnoj ekipi. Nema mnogo riječi, znamo šta nas čeka, znamo šta želimo, a zna se i put do tog cilja - ogromna energija, borba za svaku loptu, koncentracija na najvišem nivou i čvrstina su nešto što moramo da imamo na svakoj utakmici ove finalne serije”, poručio je Lazić.

Bonus video: