Milojević: Idemo u Beograd da damo sve od sebe, neka pobijedi bolji

Plasmanom u finale ABA lige, Budućnost je, kaže Milojević, već premašila ciljeve

9878 pregleda 23 reakcija 23 komentar(a)
Foto: Savo Prelević
Foto: Savo Prelević

Trener Budućnost Volija Dejan Milojević ponovio je nakon pobjede nad Crvenom zvezdom 81:80 u četvrtom meču finalne serije ABA lige da se njegova ekipa nikad ne predaje.

"Sve su utakmice bile interesantne, lijepe za gledanje, ali nije lako ostati pribran na klupi. Opet smo pokazali da se ne predajemo, u sve četiri utakmice smo stizali zaostatak. U ovom meču poremetio nas je izlazak Rida, ali je Zoki Nikolić odradio veliki posao. Bilo je pritiska, koliko god se trudio da rasteretim momke, to je razlog velikog broja promašenih bacanja i trojki. Imamo petu utakmicu, neka pobijedi bolji", kazao je Milojević.

Plasmanom u finale ABA lige, Budućnost je, kaže Milojević, već premašila ciljeve...

"Kada sam došao ciljevi su bili Top 16 Evrokupa i plej-of. Mi smo ciljeve prebacili, ali ne zadovoljavamo se, idemo dalje. Ulazak u plej-of ABA lige, koja je bila nikad jača, velika je stvar, mi smo pokazali da možemo da igramo sa Crvenom zvezdom. Idemo da damo sve od sebe, samo to očekujem od momaka", kazao je Milojević naglasivši:

"U oba meča u Beogradu je bila korektna i dobra atmosfera, ovdje je bila korekta i dobra atmosfera, to košarka u ABA ligi i zaslužuje, kao i kvalilitetne utakmice".

Peti meč za titulu igra se u petak u Beogradu.

Bonus video: