Novi francuski izazov za Nikolu Antića

Antić (61) je nekadašnji sjajni bek Budućnosti iz ere košarkaškog buma u Titogradu 80-ih godina prošlog vijeka, a 15 godina radi kao trener u Francuskoj

7468 pregleda 0 komentar(a)
Nikola Antić, Foto: Printscreen
Nikola Antić, Foto: Printscreen

Crnogorski košarkaški trener Nikola Antić dobio je novi izazov - preuzeo je ekipu Bulazak, koja će naredne sezone igrati u francuskoj drugoj ligi.

Bulazak ima još samo matematičke šanse da se spasi ispadanja, ali u klubu već razmišljaju o budućnosti, pa su odlučili da rekonstrukciju prave pod Antićevim vođstvom.

"Zaista sam želio da budem uključen u ovu avanturu i da ne prihvatam posao u žurbi i bez projekta. U razgovorima sa čelnicima kluba vidio sam da je Bulazak organizovan i ambiciozan klub, koji ima podršku lokalne zajednice. Želimo navijačima da donesemo što više pobjeda, da ih činimo srećnim, da dijelimo pozitivne emocije i da se vratimo u elitu", kazao je Antić, koji ekipu preuzima od početka priprema za novu sezonu.

Antić (61) je nekadašnji sjajni bek Budućnosti iz ere košarkaškog buma u Titogradu 80-ih godina prošlog vijeka, a 15 godina radi kao trener u Francuskoj.

Vodio je Šarlevil, Šalon i Antib.

Bonus video: