Mitrović: Energija, želja i razlika u kvalitetu

“Ipak je ovo druga naša utakmica, bili smo kompaktniji koliko-toliko. Najvažnije je da smo imali izražen voljni momenat i želju da pobijedimo”, rekao je Mitrović
0 komentar(a)
zvezdan mitrović, Foto: Filip Roganović
zvezdan mitrović, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 26.11.2017. 20:55h

Selektor crnogorskih košarkaša Zvezdan Mitrović bio je vidno zadovoljan nakon pobjede u Minsku nad Bjelorusijom 91:67, u drugom kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvu.

“Poslije loše utakmice u Podgorici protiv Španije, bili smo agresivni u odbrani, igrali onako kako smo se dogovorili i zasluženo slavili. Nikome nije lako da igra u ovim terminima i ovim uslovima, tako da moram da budem zadovoljan ishodom i izdanjem mog tima”, rekao je Mitrović.

Crna Gora je u Minsku pokazala da ima potencijal, iako se na osnovu igre protiv Bjelorusije ne mogu izvoditi zaključci o krajnjim dometima.

“Ipak je ovo druga naša utakmica, bili smo kompaktniji koliko-toliko. Najvažnije je da smo imali izražen voljni momenat i želju da pobijedimo”, rekao je Mitrović.

“Vrlo važna pobjeda. Dobro smo počeli meč, nakon čega smo igrali rutinski. Zadovoljni smo prvom akcijom. Za nekoliko dana teško da se može uraditi nešto dobro, da izgleda kako bi trebalo. Ipak, ostvarena je očekivana pobjeda u Bjelorusiji, spremamo se za nastavak takmičenja”, kazao je Nikola Ivanović.

Bonus video: