Kašćelan i Podgorica se rastali

"KK Podgorica je razvojni projekat i prioritet je da se veća pažnja posveti mlađim igračima. Meni je u ovom momentu primamljivija takmičarska košarka i došli smo do ovakvog rješenja", rekao je 34-godišnji Cetinjanin

5170 pregleda 8 komentar(a)
Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović
Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović

Nakon uspješne debitantske sezone u ABA 2 ligi, Zoran Kašćelan je prošlog ljeta napustio Lovćen i stigao u Podgoricu.

Sa timom iz glavnog grada Crne Gore je ostvario veliki uspjeh plasmanom u polufinale drugoligaškog regionalnog takmičenja, ali je opet došlo vrijeme za rastanak.

Talentovani košarkaški trener sa Cetinja je sporazumno raskinuo ugovor sa Podgoričanima bez teških riječi, samo zbog razlika u željama.

Upravi ABA 2 ligaša je prioritet razvoj mlađih igrača, a Kašćelana zanimaju rezultati.

"Nakon debitantske sezone u kojoj su ostvareni dobri rezultati, došlo je do sporazumnog raskida saradnje. U crnogorskoj ligi, koja je bila najjača u poslednjih nekoliko godina, završili smo na 4. mjestu, dok smo plasmanom u polufinale ABA 2 lige napravili ogroman uspjeh. KK Podgorica je razvojni projekat i prioritet je da se veća pažnja posveti mlađim igračima. Meni je u ovom momentu primamljivija takmičarska košarka i došli smo do ovakvog rješenja", rekao je 34-godišnji Cetinjanin.

Kašćelan je imao samo lijepe riječe za doskorašnje poslodavce.

"Želim da se zahvalim svima u klubu na dobroj saradnji. Moram da istaknem da su uslovi za rad i organizacija na visokom nivou i želim im puno uspjeha u narednom periodu".

Bonus video: