Pavićević: Poručujem sudijama da šaljemo Amerikance kući

"Sudije treba da vode računa da se velike pare ulažu u košarku. Mi plaćamo veoma skupe strance dodatnih mjesec da bi igrali našu ligu, a onda dođe sudijska trojka i radi to što radi, pokvari kompletnu predstavu. Bilo je ispod svakog nivoa", naveo je Pavićević

16183 pregleda 8 komentar(a)
Foto: KK Mornar/Media Pro
Foto: KK Mornar/Media Pro

Košarkaši Mornara i dalje čekaju na trofej pobjednika Kupa Crne Gore.

Barani su večeras u finalu poraženi od Budućnost Volija 102:93, a trener Mihailo Pavićević nije krio da je razočaran suđenjem.

"Čestitam Budućnosti na trofeju, a i mojim igračima jer su dali maksimum. Pozitivno je da i u ovakvom sastavu možemo da se nosimo sa izuzetno kvalitetnom ekipom Budućnosti", rekao je Pavićević i nastavio:

"Sudije treba da vode računa da se velike pare ulažu u košarku. Mi plaćamo veoma skupe strance dodatnih mjesec da bi igrali našu ligu, a onda dođe sudijska trojka i radi to što radi, pokvari kompletnu predstavu. Bilo je ispod svakog nivoa. Odmah da im poručim, da bi im olakšali posao pred finale prvenstva, igraćemo i bez preostala dva Amerikanca - Dereka Nidama i Tejlora Smita - koje ćemo već sjutra poslati kući", istakao je Pavićević.

Bonus video: