Dejvis: Nisam rekao da moram u Lejkerse

Košarkaš Nju Orleansa ističe da mu prioritet nije novac, već nasljeđe
451 pregleda 0 komentar(a)
Da li će uskoro biti saigrači: Dejvis i Džejms, Foto: Beta-AP
Da li će uskoro biti saigrači: Dejvis i Džejms, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 02.02.2019. 10:33h

Košarkaš Nju Orleansa, Entoni Dejvis, demantovao je da je klupskim čelnicima poručio da mu je prelazak u Los Anđeles Lejkerse prioritet.

Dejvis je dao izjavu novinarima, ali nije dao puno konkretnih odgovora.

“Osjećam da je moje vrijeme. Dao sam gradu, organizaciji i navijačima sve što osjećam da sam mogao. Ne znam koliko ću dugo igrati košarku, naše karijere su kratke i osjetio sam da je vrijeme da krenem dalje. Dao sam im dovoljno vremena jer sam zahvalan na svemu što su uradili za mene“, kazao je on.

Dodao je i da želi da iskoristi momenat kada je na vrhuncu, a prethodnih dana se spekulisalo kako je čelnicima kluba rekao da želi da pređe u Lejkerse..

“Nikada Pelikansima nisam rekao u koju bih prešao po svaku cijenu, ne znam odakle dolazi ta informacija, možda zbog mog agenta. Na Pelikansima je da odluče, nisam im dao ni krajnji rok, bili su sjajni prema meni i želio sam da uzvratim“.

Dejvisov agent je Rič Pol, koji takođe zastupa zvijezdu Lejkersa, Lebrona Džejmsa.

Dejvis je dodao da njegovi agenti nisu pustili priču u javnost, već da je novinar pozvao njegovog agenta i pitao da li je to istina.

Ugovor mu ističe 2020. i Dejvis napominje da mu prioritet nije novac, već nasljeđe, ono što će ostaviti iza sebe nakon kraja karijere.

Lejkersi Nju Orleansu ponudili petoricu

Novinar ESPN Adrijan Vojnarovski prenio je da su Lejkersi za Dejvisa ponudili Lonza Bola, Kajla Kuzmu, Ražona Ronda, Majka Bizlija i pravo izbora u prvoj rundi drafta.

Rondo je upravo ljetos iz redova Pelikansa prešao u Los Anđeles.

Rok za razmjenu igrača u NBA ligi ističe 7. februara.

Bonus video: