NOVI TROFEJ ZA PODGORIČKOG TRENERA

Radonjić sa Zvezdom osvojio trostruku krunu

Nakon što je sa desetkovanim timom podigao Kup Radivoja Koraća, pa protiv svoje Budućnosti uzeo i ABA ligu, večeras je u majstorici savladao Megu 77:65 i odbranio titulu šampiona Srbije

6232 pregleda 13 komentar(a)
Foto: KK Budućnost Voli
Foto: KK Budućnost Voli

Dejan Radonjić se vratio u Crvenu zvezdu da spasi gotovo izgubljenu sezonu i uradio je posao na perfektan način - 51-godišnji Podgoričanin je osvojio sva tri pehara koja je mogao.

Nakon što je sa desetkovanim timom podigao Kup Radivoja Koraća, pa protiv svoje Budućnosti uzeo i ABA ligu, večeras je u majstorici savladao Megu 77:65 i odbranio titulu šampiona Srbije.

"Crveno-bijeli" su preuzeli vođstvo u 2. četvrtini i čuvali ga do kraja, najviše zahvaljujući Lengstonu Holu, koji je u odsustvu Džordana Lojda i Korija Voldena preuzeo ulogu glavnog šutera i organizatora igre.

Amerikanac je meč završio sa 24 poena, a pratili su ga Ognjen Dobrić sa 15, Marko Simonović sa 13 i Dejan Davidovac sa 10.

U poraženom timu najbolji je bio Kolašinac Marko Simonović sa 15 koševa i 10 skokova. Isti broj poena je imao i Filip Petrušev.

Preporučujemo za Vas