Milojević: Druga najuspješnija sezona u istoriji kluba

Nikad nije lako osvojiti nijedan trofej, pa ni ovaj. Lijepu sezonu smo završili na najljepši način - rekao je Dejan Milojević

5650 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Savo Prelević
Foto: Savo Prelević

Finale ABA lige, četvrtfinale Evrokupa i dupla kruna u Crnoj Gori učinak je Budućnost Volija u sezoni 2020/2021.

Šef stručnog štaba Dejan Milojević je zadovoljno prokomentarisao da je to druga najuspješnija sezona u istoriji kluba, nakon slavne 2017/2018.

- Nikad nije lako osvojiti nijedan trofej, pa ni ovaj. Lijepu sezonu smo završili na najljepši način. Ovo je druga najbolja sezona u istoriji kluba, nakon one u kojoj je osvojena ABA liga. Jako sam zadovoljan i svi bismo trebalo da budemo. Najvažnije je bilo da damo sve od sebe, srećan sam što smo osvojili dva trofeja - rekao je Milojević.

I trener Mornara Mihailo Pavićević je prezadovoljan učinjenim.

- Čestitam Budućnosti na trofeju, osvojila ga je potpuno zasluženo, a to se znalo i prije početka finala. Čestitam igračima i svima u našem klubu na istorijskoj sezoni, u kojoj smo izborili plasman u Top 16 Evrokupa i osvojili 3. mjesto u ABA ligi. Ponosni smo i što širimo prijateljstvo, pa se svako u Baru osjeća prijatno. Bili smo ponos grada, bićemo i ubuduće - istakao je Pavićević i najavio da će ekipa biti podmlađena.

- Imaćemo potpuno novi koncept. Ekipa će biti sastavljena od mlađih igrača, ali obećavam da ćemo igrati atraktivnu košarku. Mi smo uvijek igrali za koš više, tako će biti i sljedeće sezone.

Bonus video: